Menu
Sedinta foto maternitate – Tania 26 saptamani

Sedinta foto maternitate – Tania 26 saptamani

Sedinta foto maternitate cand se realizeaza? Aceasta este prima intrebare pe care mi-o pun viitoarele mamici. Raspunsult meu e intre 30-34 de saptamani, dar am avut si situati cand am realizat sesiuni foto la 24 sau 26 saptamani asa cum este frumoasa Tania in aceasta sesiune. Este o vorba romaneasca: „femeile sunt mai frumoase cand sunt insarcinate”! Sunt total deacord cu aceasta vorba si recomand sesiunea gravidelor atunci cand se simt frumoase, cand au energie si o stare de bine. Toate acestea se vor vedea la final in fotografii.

Pe Tania si Marius i-am fotografiat intr-o seara la sfarsitul verii. Am dat o fuga la Comana, a fost ca o iesire in parc, ne-am relaxat, am ras, ne-am distrat si ei au ramas cu cele mai frumoase amintiri din perioada in care Marc crestea cuminte in burtica la mama. Oare nu este cea mai frumoasa amintire cum o mama imparte corpul cu pruncul ei? Eu cred ca e unic.

sedinta foto maternitate

sedinta foto maternitate

sedinta foto maternitate

sedinta foto maternitate

sedinta foto maternitate

Daca va doriti o sesiune foto de maternitate programati-o cu cel putin 2 saptamani inainte de realizarea ei. O parte din vestimentatie este pusa la dispozitie de catre mine. Ea se poate realiza si in studio nu doar afara.

PS: Daca vreti sa-l cunoasteti pe Marc, reveniti curand pe blog, va spun eu e minunat. 😉

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.