Menu
Ședința foto nou-nascut Maria Nectaria

Ședința foto nou-nascut Maria Nectaria

Ședința foto nou-născut cu Maria Nectaria a fost una specială. Deși e realizată cu câteva luni in urma, și poate ați văzut deja câteva cadre de la ședința foto, voiam neaparat sa va arat cât de delicata este aceasta păpușa vie.

Cu Maria Nectaria m-am întâlnit prima data când era in burtica la mami. O mămica plină de emoție la fiecare întâlnire, care s-a descurcat minunat in fata camerei foto deși nu avea experiența. Au fost relaxați și minunați și plini de zâmbet așa cum ii vedeți in fotografii. A doua oară când am întâlnit-o avea 12 zile.

Pentru ca s-a încadrat minunat in cele 14 zile ( fereastra in care se fotografiază cel mai bine un nou-născut ) a fost cuminte, a dormit, am plimbat-o prin casa in coșuleț, in sertăraș și am reușit sa realizam cele mai simple și faine fotografii.

Le mulțumesc părinților pentru încrederea de a m-a lasă sa aleg recuzita pentru ședința foto, și mai ales pentru încrederea de a-mi pune in brațe puiul lor fragil. Acestea sunt cele mai prețioase amintiri din viața unei familii.

Programarea pentru o astfel de ședința foto se face din timp, înainte de  a veni pe lume bebelușul.

Aceasta ședința foto este realizată acasă la bebe și este fotografiata in lumina naturală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.